Salutació

Benvinguts a l'Escala!

Mirem amb força al futur, orgullosos del nostre passat

Benvinguts a la pàgina web de l’Ajuntament de l’Escala, un espai obert, pensat per oferir-vos tota la informació referent a l’administració local i al municipi i per fer-ho d’una forma àgil i atractiva. La voluntat és que hi trobeu qualsevol informació que us sigui necessària, ja sigui a l’hora de fer tràmits i gestions, com a la de consultar l’agenda d’actes o l’actualitat municipal.

L’Escala ha crescut molt en les darreres dècades, en què ha superat la barrera dels 10.000 habitants i s’ha anat configurant com una petita ciutat que irradia els seus serveis al seu entorn. Mirem amb força al futur, confiant plenament que les nostres potencialitats són moltes i bones, orgullosos del nostre passat. L’Escala, a través d’Empúries, va ser la porta d’entrada de les civilitzacions grega i romana i el Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries és un referent per explicar la història del nostre país.

Som una vila marinera, que no renuncia a les seves arrels com a poble de pescadors i d’excel·lents saladors d’anvoves. El mar és també un dels nostres grans actius turístics, com ho és la gastronomia i el gran nombre d’activitats lúdiques i culturals que es fan durant tot l’any.

Desitjo que aquest espai us sigui útil i us recomano també una visita al web oficial de Turisme de l’Escala, que és un excel·lent complement informatiu sobre el nostre municipi.

Josep Bofill
Alcalde de L’Escala
Veure fitxa
Agenda Pública

Horari de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà:

Horari d'atenció al públic: 9h a 13.30h, de dilluns a divendres. Cal cita prèvia. 972774848 Ext.8


  


Ajuntament de L'Escala NIF P1706800H
C/Pintor Massanet 34 | 17130 L'Escala -Girona-
Tel (034) 972 774 848 | oac@lescala.cat

| Avís legal | Política de privacitat | Contacte |

Copyright © 2023 Aj.L'Escala -Informàtica-, tots els drets reservats ;-)